Canal Digitaal en Freedom Internet bundelen krachten

26-03-2020 (10:39) - Media

Freedom Internet en Canal Digitaal bundelen hun krachten bij het aanbieden van internet en televisie. Klanten kunnen kiezen voor een pakket dat bestaat uit internet en telefonie van de internetprovider en interactieve televisie van Canal Digitaal.
 
Freedom Internet is de nieuwste internetprovider van Nederland. Zij biedt internetdiensten voor consumenten en de kleinzakelijke markt.
 
Christiaan Puper, VP Country Manager Benelux van M7, waar Canal Digitaal onderdeel van is: ‘Wij zijn verheugd over de keuze van Freedom Internet voor interactieve televisie via internet van Canal Digitaal. Wij zien het als een mooi voorbeeld van hoe twee partijen hun kernactiviteiten bundelen en zo het beste aan klanten kunnen bieden: een uitstekende persoonlijke service met het beste internet en het beste van tv. Hierdoor kunnen we consumenten die kwalitatief hoogstaande diensten en service verlangen uitstekend bedienen.’
 

Over Freedom Internet

Freedom Internet is de nieuwste internetprovider van Nederland. Zij biedt internetdiensten voor consumenten en de kleinzakelijke markt. Freedom Internet staat voor een vrij, open en toegankelijk internet voor iedereen, waarbij veiligheid, privacy en kwaliteit kernwaarden zijn.

 


Bureaus

Marketing

Economisch