Dit zijn de kandidaten van Wie is de Mol? 2024

21-11-2023 (10:22) - Media

El Topo ha vuelta, de Mol is terug. In Mexico gaan 10 nieuwe kandidaten op zoek naar de Mol in hun midden. In Mexico-Stad begint de zoektocht. Tijdens een feest worden de kandidaten ondergedompeld in Mexicaanse sferen. Maar echt genieten van de festiviteiten is lastig want het spel is begonnen en de Mol is actief.

Presentator Rik van de Westelaken neemt wetenschapsjournalist Anna Gimbrère, artiest Babs Schutte, presentator Fons Hendriks, acteur Jeroen Spitzenberger, cartoonist Jip van den Toorn, drag artiest Justin Mooijer, presentator Kees van der Spek, actrice Rian Gerritsen, artiest Rosario Mussendijk en presentator Tooske Ragas mee in de wereld waarin niets is wat het lijkt. Ze krijgen een kijkje in de toekomst waarbij zaken die normaal verborgen blijven, worden onthuld.

Waarzegster

Al meteen worden de kandidaten op weg geholpen door een waarzegster. Zij geeft hen inzicht in het spel en biedt hen de mogelijkheid om hun eigen toekomst te bepalen. Wat staat er in de kaarten? En wat doe je met deze informatie in een spel waar niets is wat het lijkt? Vanuit Mexico-Stad reist de groep verder naar de stad Mérida en bezoeken ze prachtige natuurreservaten, koloniale dorpen en Maya ruïnes. De zoektocht eindigt in Bacalar, een klein dorp bij ‘La Lagunas de los siete colores’, het meer van de 7 kleuren. 


Bureaus

Marketing

Economisch