FONK 374 live: maak kennis met de meest veelbelovende bureaus van vandaag

11-10-2023 (10:30) - Media

Doelmatig, de mens centraal, een langetermijn visie gekoppeld aan het te behalen resultaat van vandaag. Het is een kleine greep statements die de nieuwe generatie upcoming agencies van vandaag typeert. Boven alles ambitieus en overtuigd van eigen kunnen, kunnen de bureaus die de redactie van Fonk magazine heeft selecteerd voor Who to Watch 2023, aan de slag voor allergrootste merken of impactvolle scale-ups. In Fonk magazine 374 maak je kennis met de meest veelbelovende bureaus van nu.

De brede variatie van de Who to Watch Agencies 2023 en de disciplines waarvoor zij staan, bieden marketeers de tools die nodig zijn om merken vèr boven het gemiddelde uit te tillen

Niet meer van hetzelfde

Wat opvalt in de de interviews in Fonk magazine 374  is dat de next gen agencies niet meer van hetzelfde bieden, maar allemaal hun eigen speelveld helder voor ogen hebben. Er zijn er die next level tech koppelen aan de benefits van het spel, maar er zijn ook merkenbouwers die werken volgens het Brand Scaling principle, of designers die zich primair opstellen als problemsolvers en zelfs specialisten die het concept happiness tot wetenschap hebben verheven. De brede variatie van de Who to Watch Agencies 2023 en de (nieuwe) disciplines waarvoor zij staan, bieden marketeers de tools die merken vandaag de dag nodig hebben om hun merken vèr boven het gemiddelde uit te tillen.

Maak in Fonk magazine 374 kennis met de verse generatie bureaus, die iedere marketeer moet kennen!

Geen abonnement? Bestel Fonk magazine nu los in de webshop

Heb je geen abonnement op Fonk magzine, maar wil je deze editie lezen? Bestel een los exemplaar in onze webshop! Toch liever een abonnement? Maak hier je keuze.

 


Bureaus

Marketing

Economisch