FONK kiest Most Inspiring People van het Jaar

27-12-2017 (10:00) - Media

We hebben een nieuwe traditie! Want op de valreep van het jaar presenteren wij voor de tweede keer op rij de Most Inspiring People van het Jaar. 


Met deze editie vol inspiratie, positieve energie en vindingrijkheid hopen we iedereen op een goede manier over de drempel van het nieuwe jaar te helpen. Ruim 20 professionals met een uitgesproken can do mentaliteit hebben ‘hun sleutel tot succes’ met ons gedeeld.


multitaskers, dwarsdenkers en wegbereiders

De selectie van de mensen die wat ons betreft met verve de titel Most Inspiring People mogen dragen, kwam bijna vanzelf tot stand. Wij richtten in het selectieproces onze pijlen dit jaar op de vele multitaskers, dwarsdenkers en wegbereiders die onze wereld rijk is. Mensen die de moed hebben aan een tweede (of derde) carrière te beginnen, of die moeiteloos meerdere levens naast elkaar leiden. Zij lijken de trend te zullen zetten in een nieuw era. 


geen woorden, maar daden

En zeg nou zelf, wat is er inspirerender dan de grauwe deken van alledag (een beetje overdrijven tegen het einde van het jaar mag) van je af te gooien om het eens helemaal anders aan te pakken? Geen woorden, maar daden is het motto van deze editie van Most Inspiring People 2017.


Wil je weten wie de Most Inspiring People van 2017 zijn? Lees dan de komende twee weken hier de laatste editie van het jaar helemaal gratis.


Vanaf januari 2018 is FONK weer exclusief toegankelijk voor onze abonnnees. Ben je nog geen abonnee maar wil je de digitale editie van FONK Magazine ook in 2018 blijven lezen? Maak dan hier gebruik van onze december-aanbieding.


een onweerstaanbaar 2018

De redactie van FONK wenst alle mensen die zoeken, vinden, falen, slagen, huilen, lachen, relativeren en weer doorgaan, een onweerstaanbaar 2018!
 
 

Bureaus

Marketing

Economisch