Fonk magazine 385 live! Bureauwereld op weg naar een nieuwe balans

Fonk magazine 385 live! Bureauwereld op weg naar een nieuwe balans

13-03-2024 (10:30) - Media

Het prijzenjaar heeft zijn kick-off beleefd met de Stichting Adverteerdersjury Nederland | SAN in de front row. Temidden van de lange lijsten nominaties, valt de New Kids on the Block-competitie op als een witte raaf omdat die de weerspiegeling is van het nieuwe elan in de creatieve industrie.  Vandaag presenteren we daarom in Fonk magazine 385 de Longlist New Kids on the Block 2023. Meet Today's Talents!

'De verhalen zijn formatief en bieden voldoende food for thought richting een nieuw marcom era'

Niet alleen tech, data, social en AI zetten de toon, maar ook valt in de lijst de (hernieuwde) belangstelling op voor branding en creatie. Er wordt zelfs vol ingezet op de doelgroep 55-75. Een goede zet, want behalve een van de meest draagkrachtige groepen, hebben we hier ook te maken met een groep mensen die in beweging is naar een nieuwe status quo waarin reizen, werken, sport en genieten in een nieuwe balans worden gebracht.

Weten wat in de bureauwereld speelt

Wie wil weten wat er in de bureauwereld van vandaag speelt, leest de short stories van de 15 bureaus die de New Kis on the Block- Longlist hebben gehaald, met verdubbelde aandacht. Hun verhalen zijn formatief en bieden voldoende food for thought richting een nieuw marcom era.

Lees het vandaag in de New Kids-editie van Fonk magazine

Wil je Fonk magazine 385 lezen, maar heb je geen abonnemenet? Koop deze uitgave in dat geval los in onze webshop!

 

 


Bureaus

Marketing

Economisch