FONK magazine staat live: Dutchies worldwide

25-05-2022 (10:30) - Media

Nederlandse ondernemers: je komt ze overal tegen. Nieuwsgierig, leergierig en vaak met een ongeëvenaard commercieel talent. De grootste handicap van onze landsaard:  een soort valse bescheidenheid en een houding van "doe maar gewoon dan doe je gek genoeg". Maar niet voor lang meer! Vanaf vandaag lees je alles over onze status quo over in FONK magazine #338. En: ook dit keer zijn we uiteraard weer tweetalig (Nederlands-Engels).

De laatste jaren maakt de typisch Nederlandse bescheidenheid steeds vaker plaats voor een moediger zelfverzekerdheid. Ook opmerkelijk: er zijn steeds meer (zeer) jonge ondernemers die vanaf de start over onze landsgrenzen heenkijken en die dat bovendien zeer succesvol doen. Is die kentering toe te schrijven aan een positief side effect van de Corona-periode? Wij zeggen: who cares? Wat telt is het resultaat en dat mag er zijn.
 

In het FONK-dossier Dutchies worldwide

Nederlands ondernemerschap op een internationaal podium

Doorpakken! VanMoof vs Rituals

Dutch design scoort
Raymon de Kruijff (Admix) over internationale marcom-successen in BtoB

En ook:
Green Food Lab beitelt nieuwe normaal in groente. ‘Dit gaat nog veel groter worden’ 

Somention roept Social Principles in het leven

True Story featuring Coolest Dutch Brands nominee Michael Musandu (Lalaland)

Plus featured interview
Taco Schmidt en Jasper van Houten (Qindle): ‘We zijn zelfbewust genoeg om te weten wie we zijn en open minded genoeg om groot te durven dromen’
 

Lees FONK 3 maanden gratis of koop ons los bij Atheneum!

Wil je FONK magazine lezen, maar heb je geen abonnement? Geen nood! Je kunt je hier aanmelden en de digiale editie drie maanden gratis lezen (6 edities). Wil je FONK liever uitproberen in print? Ga daarvoor naar de webshop van Atheneum en bestel FONK magazine 338 of een van de eerdere edities van jouw keuze!

 


Bureaus

Marketing

Economisch