JCDecaux voegt Eindhoven toe aan digitaal portfolio

JCDecaux voegt Eindhoven toe aan digitaal portfolio

07-11-2022 (13:54) - Media

Buitenreclame-exploitant JCDecaux start deze week met de plaatsing van grootformaat displays langs drukke toegangswegen in Eindhoven. Dankzij deze uitbreiding biedt het bedrijf straks ruim 7 miljoen impressies per week in en rond de Brainport van Nederland.

Met de gewonnen aanbesteding, zal JCDecaux de komende 10 jaar grootformaat reclamedisplays langs Eindhovense toegangswegen gaan exploiteren. Begin november zijn de eerste objecten geplaatst en live. Het eerste object op de Karel de Grotelaan; een van de drukste verkeersaders van de stad.

Uiteindelijk worden op 16 strategische locaties dubbelzijdige 6 m2 ‘Avenue’-displays geïnstalleerd. Deze 32 led-displays hebben een portret beeldformaat in de verhouding 9:16, net als het gehele JCDecaux digitale netwerk. Deze staan ook al in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Arnhem. De uitbreiding naar nu dus ook Eindhoven is een aanvulling op het uitgebreide digitale netwerk, dat tot nu vooral in de Randstad hard groeide. Het totale aantal impressies dat JCDecaux op de markt aanbiedt stijgt naar ruim 200 miljoen per week.

 


Bureaus

Marketing

Economisch