NH en boer Ayoub op zoek naar de boer van de toekomst

12-05-2023 (10:53) - Media

Vanaf dinsdag 16 mei staat de serie Expeditie Noord-Holland met vier afleveringen in het teken van de agrarische sector en voedselvoorziening. Ayoub Louirhani duikt in het boerenleven van de provincie.

Ayoub is een jonge boer uit Amsterdam-Oost met een enorme passie voor zijn vak. Hij droomt ervan om in de toekomst zijn eigen boerderij te kunnen kopen en wil dit op eigen kracht doen. Ayoub is nieuwsgierig en zoekt naar antwoorden!

De serie Expeditie Noord-Holland is dé kans om meer van het agrarische vak te leren. Ayoub bezoekt boeren en allerlei bedrijven die op een vernieuwende manier werken. Een veehouder die naast koeien ook een eigen melkfabriek heeft. In de schoolbanken leert Ayoub van alles over eiwittransitie. Hij ontdekt op wat voor innovatieve manier er in Noord-Holland voedsel wordt geproduceerd en hoort hoe agrariërs zelf de toekomst van landbouw zien?

Expeditie Noord-Holland is vanaf dinsdag 16 mei om 17.10 uur en 17.40 uur te zien op NH en wordt daarna elk uur herhaald. NH is te vinden op Ziggo kanaal 707 en KPN kanaal 509. De serie is na uitzending ook hier online te bekijken.
 


Bureaus

Marketing

Economisch