NPO Radio 5 Evergreen Award voor Willeke Alberti

NPO Radio 5 Evergreen Award voor Willeke Alberti

22-12-2022 (09:00) - Media

Willeke Alberti is onderscheiden met de NPO Radio 5 Evergreen Award. Ze ontving de prijs woensdagavond tijdens het NPO Radio 5-programma Volgspot (KRO-NCRV).

Alberti is sinds de jaren 50 succesvol als zangeres; solo en in duetten met haar vader Willy Alberti, Paul de Leeuw en André van Duin.

Peter de Vries, zendermanager van NPO Radio 5: “Spiegelbeeld, Telkens Weer, Ome Jan, De Glimlach Van Een Kind, Samen Zijn of Het Oude Huis: het is een greep uit het indrukwekkende oeuvre van Willeke Alberti. Al decennialang vervult zij de harten van veel Nederlanders met haar prachtige liedjes. Ze brengt warmte in de huiskamer, bijvoorbeeld via NPO Radio 5, en bezorgt tal van mensen mooie momenten met haar optredens, van theaters tot zorgcentra. Willeke Alberti is de koningin van het Nederlandse lied en daarom eren wij haar dit jaar met de NPO Radio 5 Evergreen Award.”

Evergreen Top 1000

Willeke Alberti staat dit jaar met vier nummers in de onlangs uitgezonden Evergreen Top 1000 van NPO Radio 5: Spiegelbeeld (#391), Telkens Weer (#452), Het Oude Huis (#879) en Samen Zijn (#916).  


Bureaus

Marketing

Economisch