Rundfunk uit de kleren voor FHM

Rundfunk uit de kleren voor FHM

22-02-2024 (17:04) - Media

Rundfunk, het theaterduo dat bekend staat om hun absurdistische theater- en televisieproducties, heeft zichzelf van hun meest sexy kant laten zien. De jongens gingen namelijk uit de kleren voor een pikante shoot voor mannenmagazine FHM. Dat is opvallend, want normaal gesproken fotografeert het magazine alleen vrouwen op deze manier. 

Tijdens de shoot hebben Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde getoond dat ze niet alleen getalenteerd op het podium zijn, maar ook hun sensualiteit en zelfvertrouwen voor de camera kunnen tonen. “Ik vind dat er aandacht moet zijn voor jongens met een wat voller lichaam in deze tijd. Wij zijn helemaal voor body positivity”, vertelt Tom in het hilarische interview.

Het volledige interview en de fotoshoot van Rundfunk is nu te zien op FHM.nl

Nieuwe show

Binnenkort staat het duo voor de derde keer in het theater met hun nieuwe show 'Schau', dat unieke humor, absurde sketches en scherpe dialogen bevat. Tom vertelt: “We hebben er heel erg veel zin in. We hebben onszelf weer opnieuw uitgevonden. Mensen gaan straks naar buiten lopen en zeggen ’wauw, deze jongens hebben zichzelf echt opnieuw uitgevonden". 

De speellijst voor hun nieuwe show kun je vinden op hun website.


Bureaus

Marketing

Economisch