Alwin Snippe nieuwe Commercieel Directeur Stoov

Alwin Snippe nieuwe Commercieel Directeur Stoov

09-03-2023 (11:40) - Mensen

Alwin Snippe gaat als Commercieel Directeur aan de slag bij Stoov, de Nederlandse maker en bedenker van duurzame warmtekussens. Snippe, eerder Marketing Director bij Greetz en E-commerce Specialist bij Wehkamp, is deze maand officieel begonnen en gaat zich richten op (internationale) groei en het schaalbaarder maken van zowel de zakelijke als consumentenmarkt.

Snippe (35) verdiende zijn sporen onder andere bij Greetz, waar hij ruim acht jaar werkte aan onder meer de positionering van het merk, performance marketing en klantenservice. Tevens gaf hij vorm aan het marketingteam. Ook bij Wehkamp heeft Snippe impact gemaakt in de transitie van e-commerce naar m-commerce en de lancering van onder andere de online klantenservice van Wehkamp.

Alwin Snippe: “Het is mijn ambitie om de huidige transactionele business te transformeren naar een relationele business, waardoor Stoov meer wordt dan een aankoop. De producten van Stoov zijn immers voor zoveel momenten te gebruiken. Ik word ontzettend blij van het maken van impact voor een A-consumentenmerk dat de wereld mooier en duurzamer maakt!”