Lilian Wanders – de Klerk nieuwe partner en Head of Strategy & Marketing bij Bengelmedia

Lilian Wanders – de Klerk nieuwe partner en Head of Strategy & Marketing bij Bengelmedia

29-08-2023 (11:18) - Mensen

Bengelmedia, full-service marketingbureau met ruim vijftien jaar ervaring, krijgt er een nieuwe partner bij. Lilian Wanders - de Klerk treedt op 1 september toe tot het managementteam als partner en zal binnen het bureau de rol van Head of Strategy & Marketing op zich nemen.

Het nieuwe partnerschap markeert een strategische stap in de groei van Bengelmedia, inclusief het in-house pr-bureau Pressure, en versterkt hiermee haar positie als toonaangevend bureau binnen het marketinglandschap.

Begin dit jaar kruisten de paden van Gradus Groothengel, oprichter en eigenaar van Bengelmedia en Pressure, en Lilian Wanders - de Klerk op LinkedIn. Wat oorspronkelijk begon als een interim-samenwerking is geëvolueerd tot een hecht partnerschap. Met ruim een decennium aan werkervaring bij grote bedrijven als Pernod Ricard, CHANEL en Coca-Cola werd Lilian uitgedaagd door de creatieve en oplossingsgerichte manier van werken aan bureauzijde.

In haar nieuwe functie zal Lilian samen met Gradus de verantwoordelijkheid dragen voor de strategie en positionering binnen Bengelmedia. Haar rol als Head of Strategy & Marketing markeert een nieuwe fase in de ontwikkeling van het bureau.

Lilian Wanders - de Klerk: "Tijdens de samenwerking merkte ik al snel dat Gradus en het team van Bengelmedia en Pressure een buitengewone energie en een inspirerende visie bezitten die mij enorm aanspraken. Samen met Gradus omarm ik de uitdaging om de strategische koers en positie van Bengelmedia verder te versterken. Ik kijk er naar uit om mijn ervaring en enthousiasme in te zetten en samen met dit fantastische team nieuwe creatieve hoogtes te bereiken."

Met Lilians toetreding als partner komt het managementteam van Bengelmedia en Pressure uit op een vierkoppige formatie. Naast Gradus Groothengel, oprichter en eigenaar van Bengelmedia en Pressure, maken Laurena Rutgers, New Business Manager voor Pressure, en Afke Velink, Projectmanager voor Bengelmedia, deel uit van dit team.