55 Creative Business School verhuist naar Hilversum Media Park

24-01-2022 (12:45) - Opleidingen

Sinds half januari 2022 is het Media Park Hilversum de nieuwe thuisbasis van 55 Creative Business School. Daarmee verlaat het opleidingsinstituut in fashion, styling en branding het World Fashion Centre in Amsterdam.
 
Creative workspace
Caroline Schnellen, mede-oprichter 55 Creative Business School: “Wij zijn ontzettend blij met de verhuizing naar Hilversum Media Park én onze nieuwe locatie. Het pand vertegenwoordigt onze manier van werken: open, creatief en persoonlijk. Met een gezellige, huiselijke sfeer en een eigen inpandige fotostudio creëren we een unieke creative workspace waar onze studenten en cursisten zich optimaal kunnen ontwikkelen. Met het oog op de toekomstambities van de school en ons bereik tot over de landsgrenzen werd een centralere ligging in Nederland wenselijk. De verhuizing van Amsterdam naar de mediastad Hilversum is daarmee aan logische stap.”
 
Het pand aan de Witte Kruislaan 55a deed voorheen dienst als opleidingscentrum van de Wereldomroep. De afgelopen maanden is het volledig gerenoveerd. Het design van het interieur is ontworpen door 55 Creative Business School zelf.