Aan de slag met je eigen story in woord en beeld

09-02-2022 (15:37) - Opleidingen

Storytelling is onmisbaar voor succesvolle content marketing. Het maakt je communicatie activiteiten vele malen effectiever. Met een goed verhaal kun je je onderscheiden. Een goed verhaal blijft je bij. Maar wat is nu een goed verhaal? En welke (online) media zet je daarvoor in?

Tijdens de training Storytelling van Beeckestijn Business School ga je aan de slag met je eigen ‘story’ in woord en beeld. Je werkt met verhaallijnen, korte teksten en maakt impressies. Je leert welke verhaalelementen je nodig hebt en welke technieken er zijn voor een compleet, inspirerend en krachtig verhaal voor je eigen organisatie.

Storytelling

De training is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt (of wil gaan houden) met storytelling en een krachtig verhaal wil overbrengen over zijn of haar organisatie. Voor deze training gaan we uit van hbo-denkniveau.

- Gebruik technieken, beeld en verhaalelementen om een verhaal te maken
- Laat je ‘story’ aansluiten op de verschillende fases van de customer journey
- Plaats storytelling binnen de bestaande content strategie en communicatieaanpak

Benieuwd naar het complete programma van de training? Lees meer over de training Storytelling »

Praktische informatie

Datum: 08 maart 2022Locatie: Amsterdam, Eindhoven, Leusden, Rotterdam, Utrecht, Zwolle of Online Classroom
Studiebelasting: 1 dag
Kosten: €695, - all in (excl BTW)
 

Make impact

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data en communicatie door 100% vakexperts. Op zoek naar gratis kennis en inspiratie? Woon een online clinic bij of download een van de whitepapers. #kennisdelen