Colourcake agency organiseert TikTok seminar voor marketing- en brandmanagers met influencer Kwebbelkop

17-05-2023 (10:00) - Partnerbijdrage

Colourcake agency, gespecialiseerd in branding, content, design & print kondigt met trots aan dat het een seminar organiseert voor hun klanten en relaties op 25 mei 2023. Het evenement zal plaatsvinden in hun kantoor in de Amsterdams Houthavens en zal gericht zijn op het delen van kennis en het inspireren van marketing- en brandmanagers in het gebruik van TikTok voor hun merk.

Het seminar zal worden ingevuld door drie sprekers, waaronder influencer Jordi van den Bussche (Kwebbelkop). Hij zal inzicht bieden in hoe hij zijn miljoenen volgers op TikTok heeft opgebouwd en hoe merken TikTok succesvol kunnen inzetten. Daarnaast zullen de founders Merel Eggink en Lorenza Nolst Trenité van start up Shoutout Agency het belang van user generated content uitleggen. Ook e-commerce bedrijf Not Selling Liquid zal spreken over paid advertising op TikTok.

Al met al zal het publiek, namelijk marketing & brand managers, met de invulling van deze avond meer te weten komen hoe de app te gebruiken en in te zetten binnen hun marketing strategie en daarmee hun merk te laten groeien.

"Colourcake agency is blij om dit unieke evenement te kunnen organiseren om onze klanten te helpen hun TikTok-strategie te verbeteren", zegt Robert Chevalier, founder van Colourcake agency. "We zijn blij dat we deze experts in de branche kunnen uitnodigen om hun inzichten en best practices te delen, en we hopen dat onze klanten geïnspireerd zullen raken en hun merk naar een hoger niveau kunnen tillen op TikTok."

Erbij zijn? Dat kan!

Colourcake zal 10 plekken weggeven voor het seminar! Aanwezigen zullen niet alleen leren van ervaren sprekers, maar ook de kans krijgen om te netwerken met andere marketing- en brand managers en professionals uit de fashion, lifestyle & hospitality industrie. Het seminar belooft een unieke en inspirerende ervaring te worden voor alle marketing- en brand managers die hun kennis van TikTok willen vergroten. Stuur een mailtje naar: sjoerd@colourcake.com om een plekje te bemachtigen.