Aanmeldingen voor vernieuwde Young Business Awards nu geopend

05-06-2023 (09:47) - Awards

AFAS Software en de Young Business Award gaan een samenwerking met elkaar aan. Het softwarebedrijf uit Leusden is naamgevend partner geworden van de scale-up competitie en wordt daarmee de AFAS Young Business Award. De aanmeldingen zijn nu geopend!

In het najaar wordt in een wekelijkse tv-serie op RTL-Z en Videoland de opmars naar de awarduitreiking vastgelegd. De winnaar van de scale-up competitie gaat in gesprek met grote investeerders. Bedrijven met een leeftijd van nul tot en met acht jaar kunnen zich vanaf nu aanmelden als deelnemer van de ‘AFAS Young Business Award 2023’.

Samenwerking met AFAS

,,We zijn hard op weg om de Young Business Award veel groter te maken en grootser neer te zetten’’, vertelt Niels Palmers (founder & CEO van de Young Business Award). Palmers over de nieuwe samenwerking: ,,De missie van AFAS "Inspireert beter ondernemen" sluit mooi aan bij de missie van YBA. De Award helpt bij het creëren van aandacht voor startups en scaleups, de verhalen die we steeds meer gaan vertellen vanuit die wereld, doen dat ook." De software van AFAS wil startende ondernemers helpen met makkelijker, winstgevender en efficiënter werken.

Verdubbeling van de organisatie

De YBA brengt samen met ‘De Ondernemer’ steeds meer content voor en over de deelnemers van de ‘AFAS Young Business Award’, naast de awards. ,,Ik mis die verhalen. Er is veel meer te vertellen en dat gaat de deelnemende scale-ups vooruit helpen. We willen de innovatie helpen aanjagen door meer aandacht te genereren.’’ Palmers wil gaan voor minimaal een verdubbeling van de organisatie de komende twee jaar. ,,Wij geven ondernemers een podium en informeren en inspireren ze samen met AFAS. In samenwerking met RTL en De Ondernemer vertellen wij deze verhalen door middel van online media, evenementen, radio en televisie. Dit concept is schaalbaar, zodat we de impact continu kunnen vergroten.’’