Koninlijke Jaarbeurs wint Beste Congreslocatie 2022

Koninlijke Jaarbeurs wint Beste Congreslocatie 2022

31-01-2023 (10:32) - Prijzen

De Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht heeft de gouden award voor ‘Beste Congreslocatie van het jaar 2022’ gewonnen. Initiatiefnemer van de awards is het vaktijdschrift voor zakelijke evenementenlocaties MEETINGS.

Jaarbeurs wint de publieksprijs voor de locatie en voor de diversiteit aan zalen. Daarnaast scoort de locatie op het ondersteunende team.

Ervaring en verduurzaming

CEO van de Koninklijke Jaarbeurs Jeroen van Hooff: “We bestaan ruim 105 jaar en draaien dus al wat generaties mee. Al die ervaring zetten we in voor onze klanten en gasten.” Van Hooff vertelt over de stappen die de locatie neemt op het gebied van verduurzaming: “In 2023 willen we op jaarbasis minimaal 900 ton CO2 besparen in onze horeca. Daarom hebben we onder andere het assortiment grotendeels vegetarisch gemaakt. Voedsel dat over is verkopen we via Too Good To Go en verpakt voedsel doneren we aan de Voedselbank”.

MEETINGS AWARDS

De MEETINGS AWARDS is een jaarlijks initiatief van vakblad MEETINGS, bestaande uit vier publieksprijzen onderverdeeld in de categorieën ‘Beste Vergaderlocatie’, ‘Beste Evenementenlocatie’, ‘Beste Trainingslocatie’ en ‘Beste Congreslocatie’. Van 1 oktober tot en met 31 december 2022 kon er gestemd worden op de beste Meetingslocaties in Nederland en België.