Schrijf je webwinkel in voor de Shopping Awards 2022

06-01-2022 (11:29) - Prijzen

Wil je als webwinkel onder de aandacht komen van het Nederlandse publiek en vakgenoten? Schrijf je dan in voor de Shopping Awards Publieksprijzen en/of Vakprijzen. Inschrijven kan nog tot vrijdag 28 januari.


Shopping Awards Publieksprijzen

Je kunt ervoor kiezen om je gratis in te schrijven voor één van de 40 categorieën van de Shopping Awards Publieksprijzen. Doe je mee met de publieksprijzen dan krijg je, of je wint of niet, gratis een waardevol benchmarkrapport met onder andere NPS-scores en het rapport van experts die jouw webwinkel hebben beoordeeld. Dit jaar beoordelen meer dan 700 experts samen met consumenten jouw webwinkel.
 

Shopping Awards Vakprijzen

Aanmelden voor de Shopping Awards Vakprijzen gebeurt aan de hand van een case-inzending. Er zijn in 2022 zes Shopping Awards Vakprijzen waarvoor je je kunt inschrijven: Beste Starter Award, Duurzaamheid Award, Ecommerce50 (voor snelst groeiend bedrijf), B2B Award, Logistiek Award en Marketplace Seller Award. Een ervaren vakjury buigt zich over inzendingen en bepaalt de winnaars (met uitzondering van de Ecommerce50 Award). Behalve een kans om de award te winnen, voorziet het deelnameproces ook in een moment van evaluatie, feedback en reflectie.