Coosto lanceert app als alternatief voor Salesforce Social Studio

Coosto lanceert app als alternatief voor Salesforce Social Studio

08-03-2023 (11:52) - Tech

Coosto kondigt vandaag de lancering aan van Coosto voor Salesforce Marketing Cloud. De lancering van deze tweede Coosto-app is een aanvulling op de Salesforce AppExchange, waar klanten nu hun online content en social media kanalen kunnen beheren binnen Salesforce.

Coosto levert een content- en social media marketing tool waarmee klanten content kunnen genereren en distribueren, een online community kunnen beheren en de resultaten kunnen analyseren.

Alternatief voor Salesforce Social Studio

Coosto biedt een alternatief voor Salesforce-klanten die eerder gebruik maakten van Salesforce Social Studio, wat zal worden uitgefaseerd door Salesforce. Coosto voor Salesforce Marketing Cloud is momenteel beschikbaar via Salesforce AppExchange. De app is een aanvulling op de bestaande Salesforce-app van Coosto: Coosto voor Salesforce Service Cloud, waarmee klanten real-time inzicht kunnen krijgen in online interacties en met klanten kunnen communiceren vanuit Sales & Service Cloud. Toine Verheul, CEO van Coosto: “We zijn trots dat we onze samenwerking met Salesforce hebben versterkt en klanten de tools te bieden die ze nodig hebben om hun online content en social media rechtstreeks binnen het Salesforce-platform te beheren. Met zowel Marketing Cloud- als Service Cloud-apps nu beschikbaar op de Salesforce AppExchange kunnen we onze klanten een naadloze en gestroomlijnde ervaring te bieden.”