Sastrify wint DEMO Digital Procurement World

29-09-2022 (10:16) - Tech

Sastrify, het internationale all-in-one SaaS-inkoopplatform, heeft de DEMO 2022 Grand Finale van Digital Procurement World gewonnen. DEMO is DPW’s pitch ronde voor early stage startups en growth stage startups die technologische koplopers zijn binnen de inkoopsector. 

Sastrify heeft het opgenomen tegen twee finalisten. Sastrify werd vertegenwoordigd door mede-oprichter en CEO Sven Lackinger. In zijn pitch sprak hij over verschillende manieren om SaaS inkoop en management te optimaliseren. Sven: “Het ontvangen van deze prijs versterkt onze missie om de SaaS-industrie toegankelijker te maken voor bedrijven over de hele wereld. We zijn erg trots op deze prestatie."

Doelen

Met de winst zal Sastrify zich focussen op hun groei. Sastrify zal hun product verder ontwikkelen door met name te focussen op integraties, inkoopworkflows en verdere automatisering. Daarnaast zullen ze de komende maanden meerdere nieuwe markten betreden in Europa en extra investeringen gaan doen binnen de Nederlandse markt.

Digital Procurement World

Digital Procurement World is wereldwijd het grootste event binnen de internationale inkoopsector. Meer dan 3.000 afgevaardigden, 100 start-ups en 80 sprekers kwamen eind september voor twee dagen naar Amsterdam. Naast presentaties van sprekers, concurreerden enkele honderden startups voor de DEMO 2022 award. Het publiek in de zaal, volgers van de livestream en de jury bestaande uit investeerders en inkopers, bepaalden de winnaars.