14 Magneet-nominaties

05-10-2012 (09:52) - Awards

De drie Magneetjury’s hebben in totaal 56 inzendingen beoordeeld. 14 daarvan zijn genomineerd voor een Magneet. Een creativiteitsjury, effectiviteitjury en een employer brand jury hebben zich verdiept in het beste werk in arbeidsmarktcommunicatie van het afgelopen jaar.
 
SJP-voorzitter Hans Kroonen: ‘De jury is samengesteld uit een mix van creatieven, strategen, specialisten en klanten. Dat leverde weer pittige discussies op. Het lijkt wel of de lat automatisch op de juiste hoogte wordt gelegd. Alleen het beste werk wordt genomineerd. De SJP strooit nu eenmaal niet met nominaties en Magneten. Misschien dat daarom de Magneet onlangs door vakblad Werf& tot meest begeerde prijs is uitroepen.’
 
De uitreiking krijgt dit jaar een ander karakter. Sinds de uitreiking onderdeel is van hét event in dit specialisme, de Employer Branding Experience, is ons publiek ook breder. Daarom zullen de winnaars en de jury’s hun verhaal kort presenteren. Want het publiek vroeg zich vaak af waarom juist deze campagne een Magneet wint. Al het ingezonden werk wordt tijdens het event op 8 november geëxposeerd. 
 
Onderstaand de nominaties voor het werk dat is verschenen in het Magnetenseizoen:

Achmea - De PersoneelZaak
Albert Heijn – Young Works
 
Creativiteitsjury:
 
Eneco - Maximum
IrisZorg - Macknificent
Koninklijke Luchtmacht – Ara M/V 
Ministerie van Defensie – Steam/Maximum
Pels Rijcken Drooglever & Fortuijn - Blokland & Adelaars
PostNL – Publicis
Productschap Tuinbouw - N=5 Kong
Randstad - Publicis
De Rijksoverheid - De Personeelszaak
Randstad – Publicis
 
Effectiviteitsjury:
 
PostNL - Publicis
 
Net als vorig jaar vindt de uitreiking van de Magneten 2011-2012 plaats tijdens de Employer Branding Experience 2012 op 8 november in het Circustheater in Scheveningen. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.