3x winst voor FX Agency bij Global Eventex Awards

3x winst voor FX Agency bij Global Eventex Awards

07-05-2024 (22:31) - Awards

Tijdens de 14e editie van de Global Eventex Awards is FX Agency drie keer in de prijzen gevallen. Het Utrechtse bureau won awards met hun cases FrieslandCampina en TomTom in de categorieën Conference, Hackathon en Virtual Corporate Event.

Voor FrieslandCampina verzorgde FX Agency een communicatiejourney met een in-person event met een opkomst van 100%. Hiermee won het bureau een bronzen award in de categorie Conference. Daarnaast sleepten ze een bronzen award binnen in de categorie Hackathon en een bronzen award voor de categorie Virtual Corporate Event met de TomTom-Hackathon. Voor het bureau een fantastische score uit 1207 inzendingen vanuit 62 landen.

FrieslandCampina: Data Drives

Voor klant FrieslandCampina organiseerde FX Agency Data Drives. Een plek waar 102 topleiders samenkwamen voor een rendez-vous over het onderwerp datagedreven besluitvorming. De beleving werd bekroond met een bronzen award.

TomTom: What The Hack-Hackathon

Sinds de ‘What the Hack’-Hackathon in 2021, is FX Agency TomTom’s partner als het aankomt op de organisatie van dit innovatieve event. Al jarenlang is de Hackathon de plek waar medewerkers hun beste ideeën kunnen omzetten in concrete producten. FX Agency bood ze ook in 2023 het podium om hun ideeën te verspreiden en te delen met de hele wereld, waarvoor ze een bronzen award wonnen.