Beste verkoper komt uit Neunen

28-06-2013 (08:14) - Awards

Woensdagavond is de winnaar van de campagne ‘De Beste Verkoper van Nederland’ gekozen door de Nederlanders. Robin Bakkerus uit Nuenen scoorde de meeste stemmen met zijn video, waarin hij vertelde dat Nederlanders ontzettend goed zijn in het geven van geld aan goede doelen.
 
Met de campagne ‘De Beste Verkoper van Nederland’ ging de Stichting Wereldland Nederland de afgelopen 6 weken op zoek naar degene die Nederland het beste aan de Nederlanders verkoopt. Het doel: het herstellen van het vertrouwen en optimisme in Nederland. Nederlanders konden een video van 1 minuut insturen, het publiek en een jury bestaande uit een selectie van Nederlandse vaandeldragers kozen iedere week een winnaar.  

Ralph Wisbrun, initiatiefnemer van de Stichting Wereldland Nederland, vertelt: ‘Wij zijn deze campagne gestart met het doel Nederlanders positiever te laten kijken naar ons eigen land. Niet door de ogen te sluiten voor wat er niet goed gaat, maar door de ogen te openen voor wat wél goed gaat. De video’s die zijn ingezonden hebben hier ontzettend aan bijgedragen en wij willen iedereen die aan de campagne heeft deelgenomen ontzettend bedanken voor het delen van hún blik op Nederland.’ 

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.