iBilly twee keer genomineerd voor The Webby Awards

iBilly twee keer genomineerd voor The Webby Awards

09-04-2024 (16:52) - Awards

iBilly, de app om je geldzaken op orde te krijgen en te houden, is tweemaal genomineerd voor The Webby Awards en wordt onderscheiden met een Webby Honors.

De iBilly app geeft inzicht in de actuele en toekomstige financiële situatie door (bank-)transacties te synchroniseren, te categoriseren, en budgetten en spaardoelen bij te houden. Zo heeft de gebruiker elke dag weer een goed overzicht van zijn of haar financiële status en zijn bonnetjes, polissen, garantiebewijzen et cetera gemakkelijk op te slaan en terug te vinden, in de app en via de webbrowser.

iBilly is genomineerd in de categorie Apps & Software – Best Visual Design – Aesthetic en de categorie Apps & Software – Productivity & Collaboration. Daarnaast ontvangt het bedrijf een Webby Honors voor Apps & Software – Best Visual Design – Function.

Oprichter Mo Radjab over de nominaties: “We willen een platform zijn dat iedereen helpt met inzicht in geldzaken, daar hebben heel veel mensen meer dan ooit behoefte aan. Het zijn tegelijkertijd geen gemakkelijke tijden voor start ups en scale ups. Deze nominaties voor The Webby Awards zijn dan ook een geweldige bevestiging van al ons harde werk. Beter dan dit kan het bijna niet worden, ga maar na, ons kantoor is zo groot als het toilet van de andere genomineerden in onze categorie. Dat we in hetzelfde rijtje staan als bijvoorbeeld Apple en Walt Disney is al top.”

Onderdeel van The Webby Awards is de People’s Voice, waar iedereen welkom is om te stemmen op zijn of haar favoriete ontwerp. Je kan je stem uitbrengen tot 18 april 2024 via: Apps & Software – Best Visual DesignAesthetic en Apps & Software – Productivity & Collaboration.