Inzenden cases MMMA 2013 geopend

05-04-2013 (08:27) - Awards

De Mobile Media & Marketing Awards (MMMA) is dé award-show voor de mobiele industrie in Nederland. Tijdens de MMMA worden de beste cases in 4 categorieën beoordeeld en beloond, door een onafhankelijke vakjury. 
 
De MMMA’s worden dit jaar op donderdag 23 mei in de Beurs van Berlage uitgereikt tijdens Mobile Convention Amsterdam. De MMMA is een initiatief van MobGen en TMG, met als doel succesvolle mobiele initiatieven de aandacht te geven die ze verdienen. De winnaars van vorig jaar waren KLM, Ziggo, Ipawn met Jumbo games, Vodafone en Shell.
 
Voor de MMMA 2013 kunnen vanaf nu cases worden ingezonden door adverteerders, uitgevers, bureaus en andere organisaties. Er kan werk in 4 verschillende categorieën worden ingezonden:
 
Mobile Company of the Year
Best Mobile Consumer Platform
Best Mobile Business Platform
Best Mobile Advertising Platform
 
Voor iedere categorie is een vakjury samengesteld, bestaande uit drie onafhankelijke (mobiele) experts die op een objectieve manier alle cases beoordelen aan de hand van strenge criteria. Deze vakjury selecteert uit alle inzendingen binnen een categorie maximaal 5 nominaties. Uit deze nominaties kiest de MMMA hoofdjury de uiteindelijke winnaars van MMMA 2013.
 

Deadline voor de inzendingen is donderdag 9 mei, via www.MMMA.nl