Joe Public Bureau van het Jaar, Aigency Amsterdam wint New Kids on the Block Accent

Joe Public Bureau van het Jaar, Aigency Amsterdam wint New Kids on the Block Accent

30-05-2024 (21:50) - Awards

Na de jureringen in maart en april zijn de winnaars van de San Accenten 2023 op donderdag 30 mei in studio 21 bekroond. Naast 41 SAN Accenten 2023 uit de 12 reguliere categorieën, werden ook de ABC Accenten, het SAN New Kids on the Block Accent en het SAN Next Merkenbouwer Accent 2023 bekend gemaakt. Dit zijn de winnaars van dit jaar:

ABC Accenten 2023

Adverteerder van het Jaar: HEMA
Bureau van het Jaar: Joe Public Amsterdam
Consistent Accent: Bol.
SAN New Kids on the Block Accent 2023: Aigency Amsterdam (foto onder)
SAN Next Merkenbouwer Accent 2023: Celvin de Bie (intertoys)

Fightclub succesvol met eigen campagne

Bij de adverteerders zijn dit jaar AFC AJAX, Albert Heijn, HEMA, Interpolis, Kika en Kruidvat ieder beloond met 2 accenten. Het bureau Fightclub dat dit jaar haar eigen AI 100 bureaucampagne instuurde, won in de rol als adverteerder drie maal: in BtB, smart idea en Actualiteiten. De overige accenten zijn door een breed scala aan adverteerders gewonnen.

TBWA\Neboko haalt meeste Accenten binnen

Bij de bureaus was TBWA\NEBOKO dit jaar de grootste winnaar met 4 accenten, op de voet gevolgd door Alfred, DDB Amsterdam en Fightclub met 3 accenten. Dentsu Creative, Fitzroy, Hotel L’Amour, Joe Public Amsterdam, One:Nil en Wefilm Creative Agency gingen ieder met 2 accenten naar huis.

Winnaars van de 41 SAN Accenten 2023 


Niet leesbaar? Bekijk de winnaars van de 41 SAN Accenten dan hier.

Lees alles in Fonk magzine 391!

Fonk magazine 391 verschijnt volgende week woensdag en zal voor een groot deel gewijd zijn aan de SAN Accenten. In deze uitgave onder meer een groot interview met 'wonderwoman' Thecla Schaeffer van het Bureau van het Jaar 2023, Joe Public. Plus een Interview met de winnaar SAN New Kids on the Block 2023: Aigency Amsterdam. En ook insights en interviews van de finalisten SAN new Kids on the Block: arfected en Tonny Media, Plus Mike Hendrixen (Vertigo 6, winnaar SAN New Kids on the Block 2018 en dit jaar coach bij de New kids) over zijn nieuwe speelveld bij Happy Horizon.

Wil je Fonk magazine lezen in print of als digitale uitgave maar heb je geen abonnemenet? Bestel 'm dan nu in onze webshop. Ons adveis: wees er snel bij, want met name de printuitgave is zò uitverkocht! Slimmerikken bestellen Fonk magazine 391 dus alvast hier.