Winnaars Care Awards 2023 bekend

05-12-2023 (13:48) - Awards

De Care Awards 2023 belonen bijzonderen campagnes van over de hele wereld, gericht op het bevorderen van zorg voor mens en milieu. De Jury van Experts heeft in totaal negen campagnes uit acht verschillende landen bekroond, die laten zien dat ze uitblinken in het aanpakken van cruciale maatschappelijke kwesties.

"Als juryvoorzitter van de Care Awards ben ik altijd verbaasd om zoveel nieuwe, creatieve en inspirerende manieren te zien om uiting te geven aan zulke kritieke onderwerpen van onze samenleving. Een goede campagne zet je aan het denken over deze onderwerpen en zorgt ervoor dat je iets wilt doen om te helpen. Dit is wat we dit jaar hebben gezien bij de deelnemende campagnes en dit is de boodschap van de Care Awards. Politici, bedrijven, consumenten en burgers - jong en oud - we hebben allemaal een rol te spelen" zegt Dita Charanzová, vicevoorzitter van het Europees Parlement, peettante van de Care Awards en juryvoorzitter.

Enthousiasme

Isa Kurata, medeoprichter van ACT Responsible en organisator van de awards: "Wat me elk jaar opvalt tijdens de beraadslagingen van de jury is het merkbare enthousiasme onder alle leden over de impact van creatieve ideeën. Dit toont de kracht van onze industrie om een verschil te maken en haar unieke vermogen om een positieve bijdrage te leveren, dankzij de uitzonderlijke geesten, passie en creativiteit binnen de industrie. Dit is waar ACT Responsible over gaat. "

De winnaars

Runner 321 door FCB Canada voor Adidas - Canada - Grand Prix
Dyslexic Thinking door FCB London voor Made By Dyslexia & Virgin Group - UK - Grand Prix
The Last Photo door adam&eveDDB voor CALM & ITV - UK
Anne de Gaulle door Havas Paris voor Fondation Anne de Gaulle - France
Opt-Ink door McCann Paris & McCann Germany voor Junge Helden - France & Germany
Time-fighters program door Publicis Conseil voor Renault - France
Chatpat door FCB India & FCB Chicago voor SOS Children’s Villages - India & USA
Blind Seats door MullenLowe SSP3 voor Music Vibe & Fun Ticket - Mexico
The Emancipation Loan door Circus Grey voor Mibanco - Peru