Brian Swords nieuwe Chief Client Officer bij TBWA\NEBOKO

Brian Swords nieuwe Chief Client Officer bij TBWA\NEBOKO

14-09-2022 (15:02) - Bureaus

Creative Agency TBWA\NEBOKO heeft Brian Swords aangetrokken als Chief Client Officer. In deze nieuwe functie zal Swords verantwoordelijk zijn voor het uitbouwen van het dienstenaanbod van het bureau om winstgevende groei te realiseren, evenals het laten groeien van belangrijke accounts en het aantrekken van nieuwe, internationale klanten. Daarnaast zal hij ook in het bestuur plaatsnemen.
 
Swords heeft een lange geschiedenis binnen de TBWA-groep, waar hij in 2002 begon als Managing Director voor TBWA\Dublin. In 2011 verhuisde hij naar China om leiding te geven aan het McDonald's account in China en de APAC regio, waarbij hij ook drie jaar lang Managing Director van TBWA\Shanghai was. In 2015 werd hij verantwoordelijk voor de wereldwijde client leadership en werkte hij vanuit TBWA\London.
 
Swords behoort tot de meest ervaren, klantgerichte en creatief gedreven merkleiders in de industrie. Momenteel is hij als Global Client Leader wereldwijd verantwoordelijk voor al het werk dat TBWA creëert voor McDonald's en Philips, iets wat hij naast zijn nieuwe functie zal blijven doen.
 
Rik Ledder, CEO TBWANEBOKO: 'Brians ervaring spreekt natuurlijk voor zich. Hij zal ons helpen om internationaal verder te vestigen.'
 

Media

Marketing

Economisch