Butter music and sound vestigt zich in Amsterdam

25-10-2021 (10:46) - Bureaus

Butter music and sound komt naar Amsterdam. Het muziekhuis is met het internationale team in-huis componisten, songwriters, en muziekproducers flexibel en voegt deze kwaliteiten nu ook toe aan de Nederlandse creatieve industrie.

Butter is opgericht in New York en in 20 jaar uitgegroeid tot een internationaal muziekhuis met vestigingen in NY, LA, Praag en nu ook Amsterdam. Ze zijn specialist in het creëren en sourcen van high end muziek en sounddesign voor branded content.
 

Internationaal team en lokaal vertegenwoordigd

Butter voegt met het internationale team in-huis componisten en muziekproducers iets unieks toe aan de Amsterdamse creatieve industrie. De componisten schrijven namelijk exclusief voor Butter, dat maakt ze nauw betrokken en erg flexibel. Het nieuwste Butter EU teamlid Dennis de Rochemont is net gestart als Creative Producer in Amsterdam. Hij is van origine zelf ook componist en is mede door zijn project ervaring bij Apple de ideale sparringpartner voor Amsterdamse klanten. Hij is de lokale schakel naar de rest van het internationale Butter team.

Media

Marketing

Economisch