Creative agency Happiness Amsterdam van start

Creative agency Happiness Amsterdam van start

01-03-2023 (07:00) - Bureaus

Na meerdere keren Bureau van het Jaar te zijn geweest in België en Vietnam, is de van origine Belgische bureaugroep Happiness nu ook van start in Nederland met Marktplaats als founding client. Happiness Amsterdam wordt geleid door vier co-oprichters:

CEO/Business Partner Iris Minnema (onder andere ex DDB Amsterdam, DDB Dubai, Grey Amsterdam), Strategy Partner Daan de Raaf (onder meer ex DDB & Tribal, JWT/WundermanThompson) en Creative Partners Nik Sluijs en Joey Boeters (onder andere ex Fitzroy, WundermanThompson, INDIE, DuvalGuillaume).  

Daan de Raaf: “In het huidige tijdsbeeld is er echt behoefte aan werk waar mensen blij van worden. Doordat het ze goed laat voelen, maar ook omdat ze nieuwe dingen ontdekken, het een spanning vermindert, een probleem oplost of verbinding met anderen versterkt. Sterke ideëen op vernieuwende manieren, die tot stand komen op een wijze waar ook de klanten blij van worden.

Iris Minnema: “Optimisten hebben meer succes dan doemdenkers. En merken die vanuit optimisme en positivisme naar hun business issues kijken zijn succesvoller. Hetzelfde geldt voor de aanpak van communicatie – merken die positiviteit delen doen het gewoon beter dan andere merken. Daarom willen wij - met tools gebaseerd op gedragswetenschappen - merken helpen om happiness te verspreiden.”


Media

Marketing

Economisch