Dit is de Longlist SAN New Kids on the Block 2022!

Dit is de Longlist SAN New Kids on the Block 2022!

07-03-2023 (10:30) - Bureaus

De drie polls die de afgelopen weken op de website van fonk magazine liepen, bleven tot het eind toe bijzonder spannend. Welke vijftien bureaus van de Considerationlist zouden een positie op de Longlist weten te scoren? Maar: de lezers van Fonk hebben hun keuze bepaald. In FONK magazine 359 (verschijnt 15 maart) maken de lezers van Fonk magazine en de SAN juryleden uitgebreider kennis met de vijftien kandidaten. Dit is de Longlist SAN New Kids on the Bock 2022:

Longlist in alfabetische volgorde

Bijvoorkeur
Crocodile Agency
CroudX
fresk.digital
Growww.Today
HighFive
Kemari
Locals Agency
MMBSY Amsterdam
Pinchhitters
The Good Ones
Unfound
Unlike
Unmuted
Wars

Op weg naar de Shortlist

Deze 15 bureaus van de Longlist worden door de Hoofdjury van de SAN beoordeeld aan de hand van de door hen in te sturen White Papers, de publiciteit in FONK en hun websites. De Hoofdjury SAN NKOTB komt op 27 maart bijeen bij B&BA in Vreeland om de 15 bureaus tegen het licht te houden en te bespreken. Hierna volgt een stemming waaruit de Shortlist van 6 bureaus wordt samengesteld.

Presentaties & Finalisten

Op 25 april geven de 6 kandidaten een presentatie - ook bij B&BA in Vreeland - voor de Hoofdjury en de Vakjury bestaande uit circa 45 adverteerders/SAN juryleden. Beide jury’s leggen hun oordeel vast in een persoonlijk juryformulier. Indien de keuze van de Vakjury en van de Hoofdjury niet gelijkluidend is, geeft de keuze van de Hoofdjury de doorslag. De 3 Finalisten worden op 25 april ter plekke bekend gemaakt, echter op 25 mei 2023 wordt tijdens de uitreiking van de SAN Accenten bekend welk bureau met het SAN New Kids on the Block Accent 2022 aan de haal gaat.
 


Media

Marketing

Economisch