Eerste AI-gedreven contentmarketingbureau van start

18-04-2023 (10:51) - Bureaus

Het eerste gespecialiseerde AI-gedreven contentmarketingbureau van Nederland is gelanceerd. AI Contentbureau biedt betaalbare online marketingdiensten aan bedrijven die behoefte hebben aan effectieve, boeiende en relevante content. Het bureau combineert de kracht van ervaren content- en marketingspecialisten met slimme AI-tools.

Dankzij de inzet van slimme AI-tools en betrokkenheid van ervaren contentspecialisten, kan AI Contentbureau hoogwaardige en boeiende content aanbieden die geschikt is voor verschillende kanalen en geperdectioneerd is voor SEO. Het bureau kan veel sneller en tegen voordeligere prijzen geschreven content creëren dan traditionele contentbureaus.

Van kleine tot grote organisaties

AI Contentbureau richt zich op verschillende soorten organisaties die behoefte hebben aan effectieve en boeiende content voor hun contentmarketing. Het bureau biedt standaardpakketten en abonnementen die geschikt zijn voor bedrijven die voor het eerst willen experimenteren met contentmarketing, of voor bedrijven die regelmatig content willen publiceren. Dit maakt het bureau aantrekkelijk voor het mkb, start-ups en non-profitorganisaties die geen groot budget hebben voor contentmarketing, maar toch sterke en kwalitatieve content willen publiceren om hun doelgroep te bereiken en te betrekken. Het bureau is ook interessant voor grotere organisaties die hun bestaande contentmarketingstrategie willen perfectioneren en uitbreiden met behulp van de nieuwste AI-technologieën.

Rapportages voor meten effectiviteit

De klanten van AI Contentbureau ontvangen periodiek rapportages over de resultaten. Hiermee krijg je als opdrachtgever inzicht in de mate waarin je met de content je doelgroep kunt bereiken en betrekken. Door het analyseren van de resultaten kun je de manier waarop je content maakt en gebruikt verbeteren en optimaliseren, zodat er betere resultaten behaald worden in de toekomst. Ook is het effect van  investeringen precies monitoren.

Klanten

Aleksandra Andjelic, oprichter en eigenaar van AI Contentbureau: "Vanuit onze zusterorganisatie Co-Workx hebben we al veel positieve ervaringen opgedaan met het inzetten van AI-tools voor IT-gerelateerde content. We waren echt verbaasd over de snelheid en de hoogwaardige inhoud. Qua creativiteit zien we nog wel de nodige beperkingen, dus op dat gebied biedt AI nog geen vervanging."

AI Contentbureau heeft voor Athens Stray Kittens (ASK) al content gecreëerd, waaronder blogs gericht op SEO en promotieteksten van adoptiekatten. "ASK heeft circa 180 katten op de website staan. Iedere week worden er weer nieuwe katten vanuit Athene ter adoptie aangeboden. Het is vrijwel onmogelijk om dit snelle tempo handmatig bij te houden. AI-tools blijken hiervoor een hele goede uitkomst te zijn. In het kader van practice what you preach, zijn de teksten en alle illustraties van de website van AI Contentbureau ook met hulp van AI-tools gegenereerd”, aldus Andjelic.


Media

Marketing

Economisch