Fresk.digital wint derde en laatste poll. De laatste vijf genomineerden door naar Longlist

Fresk.digital wint derde en laatste poll. De laatste vijf genomineerden door naar Longlist

06-03-2023 (07:00) - Bureaus

Na een laatste week stemmen is fresk.digital uit de bus gerold als winnaar van de derde poll SAN New Kids on the Block. Als winnaar van deze poll is het bureau verzekerd van een plaats op de Longlist. Ook The Good Ones, Growww.Today, HighFive en Bijvoorkeur hebben zich verzekerd van een positie op de Longlist.

Caya en Howl hebben in deze ronde niet genoeg stemmen vergaard voor een plek op de Longlist. Later deze week publiceren we de complete Longlist SAN New Kids on the Block 2022 en volgt het whatssapp interview met Remmert Stipdonk van Fresk.digital, als winnaar van de derde poll.

recap criteria en enquetes

De 23 bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2022 voldoen alle aan de volgende criteria:
> maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK);
> 'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend;
> werk & klanten die ertoe doen.

7 maart publicatie volledige Longlist 

De afgelopen drie weken hebben de enquetes in drie clusters plaats op fonkmagazine gelopen. Bureaus werden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen. De 15 bureaus (3 x 5 bureaus) die de meeste stemmen hebben weten te vergaren, verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent, eventueel aangevuld met 2 wildcards vanuit de hoofdjury van de SAN. Dinsda 7 maart publiceren we de volledige Longlist op fonkmagazine.nl

Publiciteit onderdeel van juryproces

Gedurende drie  verschijnen wekelijks Whatsapp interviews met bureaudirecteuren van de bureaus die de meeste stemmen in hun ronde hebben vergaard. In Fonk magazine 359 krijgen de 15 bureaus met de meeste stemmen een overzichtsverhaal dat de SAN-jury mede op weg zal helpen in het juryproces van de Longlist naar de Shortlist.

Reserveer Fonk magazine #359 nu

Wil je dagelijks het nieuws op fonkmagazine.nl volgen? Meld je aan voor een gratis abonnement op Fonk daily.
Je ontvangt dan dagelijks om 7.00 uur de samenvatting van het belangrijkste nieuws in je mail.

Wil je de New Kids on the Block-special van Fonk magazine 359 ontvangen? Als je niet achter het net wilt vissen, reserveer je 'm nu in onze webshop en vergeet niet  #359 bij je bestelling te vermelden. 


Media

Marketing

Economisch