Medewerkers worden mede-eigenaar Mediatic

Medewerkers worden mede-eigenaar Mediatic

23-11-2022 (11:45) - Bureaus

PR- en contentmarketingbureau Mediatic start per direct met medewerkersparticipatie. Via een kersverse stichting administratiekantoor (STAK) kunnen werknemers in vaste dienst vanaf vandaag een aandeel nemen in het Amsterdamse bureau. Hiermee wil Mediatic de betrokkenheid en het ondernemerschap van haar medewerkers stimuleren.

“Ondernemerschap is een van de drie kernwaarden van onze organisatie”, zegt Dennis Mensink, oprichter en eigenaar van Mediatic. “Op deze manier geven we daar extra invulling aan; onze werknemers kunnen nu echt een stukje van het bedrijf in handen krijgen.” Mensink is blij dat vrijwel alle collega’s direct van de mogelijkheid gebruikmaken. “Dit benadrukt hun vertrouwen in ons mooie bureau.”

Duurzame groei

“Meer medewerkersverantwoordelijkheid en -betrokkenheid uit zich in een betere en duurzame dienstverlening. Hierdoor groeit het bureau ook aan de voorkant. Bovendien trekken we partijen aan die op dezelfde manier als wij in de wedstrijd zitten. Dat sluit weer naadloos aan bij onze groeidoelstellingen, zowel in omvang als kwaliteit. Zo werken we steeds vaker voor vooruitstrevende organisaties, waarbij duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan,” aldus Mensink. 
 


Media

Marketing

Economisch