OK-tankstations kiest voor Menuez International

OK-tankstations kiest voor Menuez International

31-10-2023 (11:03) - Bureaus

OK, een van de snelstgroeiende netwerken van tankstations in Nederland, maakt vandaag bekend alle gepersonaliseerde communicatie- en marketingmiddelen bij Menuez International onder te brengen.

Met een op maat gemaakt Brand Management Platform, inclusief marketingkalender en beeldbank, zal Menuez het hoofdkantoor en de bijna 100 tankstations, verkoopkantoren en distributiecentra van OK, ondersteunen bij het vergroten van hun zichtbaarheid en de verkoop van het assortiment.

De toekomst vormgeven

Door de lokale marketingactiviteiten bij Menuez onder te brengen, wil OK het de tankstations nog gemakkelijker maken om hun zichtbaarheid en sales te vergroten. Dwayne Oudeman van OK: “OK is van oudsher een begrip als betrouwbare leverancier van brandstoffen en smeermiddelen. Ons netwerk van tankstations is een van de snelstgroeiende in Nederland. Daarnaast heeft OK Nederland eigen tankwagens, verkoopkantoren en distributiecentra, zodat we dagelijks ook een groot aantal zakelijke klanten van zowel brandstoffen als smeermiddelen kunnen voorzien. Om al deze partners de lokale marketingondersteuning te bieden die ze nodig hebben, hebben we gekozen om een samenwerking met Menuez aan te gaan. Door hun expertise en slimme technologie aan ons bedrijf te koppelen, blijven we de concurrentie voor en geven we de toekomst van de brandstofindustrie vorm.”

Lokale zichtbaarheid vergroten

Gijs Verbaten, eigenaar van Menuez: "Menuez onderscheidt zich door het op maat maken van POS-materialen en marketingcampagnes. Via het Brand Management Platform kunnen de tankstations, verkoopkantoren en distributiecentra heel gemakkelijk POS-materialen voor productactivaties opmaken en bestellen, zoals posters, raamfolie, kleding en flyers. Ook schappenplannen, landelijke spaaracties, online marketingcampagnes en beeldmateriaal kunnen snel en gemakkelijk worden gedownload en ingezet. We kijken ernaar uit om de resultaten van lokale promotieactiviteiten van OK te verbeteren door onze marketingexpertise zowel online als offline in te zetten.”


Media

Marketing

Economisch