Online bureau Comaxx transformeert via hackathon

Online bureau Comaxx transformeert via hackathon

23-04-2024 (13:12) - Bureaus

Comaxx, een innovatief online marketing bureau uit Eindhoven heeft met succes een hackathon georganiseerd, die de traditionele grenzen tussen IT-ontwikkeling en marketing doorbreekt. Deze vernieuwende  aanpak laat Comaxx's capaciteit zien om traditionele IT-evenementen te transformeren in krachtige marketingtools. Comaxx biedt de hackathon nu ook aan als dienst voor marketingafdelingen.

De hackathon van Comaxx, een intensief tweedaags evenement, bracht ontwikkelaars, designers en marketingprofessionals op 21 en 22 maart samen om gezamenlijk aan een project te werken. Het doel was niet alleen het ontwikkelen van technische oplossingen, maar ook het creëren van marketingsuccessen die de online zichtbaarheid en merkidentiteit van Comaxx versterken.

Naast het ontwikkelen van een minimale levensvatbare website, was het evenement ook een platform voor teambuilding, kennisdeling en het stimuleren van creativiteit. Het unieke aan deze hackathon was dat het niet alleen een evenement was voor interne teamversterking, maar ook een demonstratie van Comaxx’s vermogen om innovatieve marketingoplossingen snel en effectief te implementeren.

Over Comaxx

Comaxx is een full-service digitaal bureau gevestigd in Eindhoven. Met meer dan 20 jaar ervaring biedt het bedrijf uitgebreide digitale diensten, waaronder webontwikkeling, e-commerce, online marketing en branding. Als partner van diverse toonaangevende technologieplatforms zet Comaxx zich in voor het realiseren van innovatieve en effectieve online oplossingen voor haar klanten.
 


Media

Marketing

Economisch