Oprichters &.agency lanceren &.media group

Oprichters &.agency lanceren &.media group

14-07-2022 (14:30) - Bureaus

&.agency founders Sophie van der Schaft en Britt Hogenhuis vieren de lancering van &.media group, waar hun drie bestaande succesvolle bedrijven &.agency, &.talent en &.format onder vallen.

&.media group is een full service media & content groep met haar HQ in Amsterdam. Het bedrijf staat aan de voorkant van de laatste ontwikkelingen op het gebied van influencer marketing, PR, talent management, format development en content productie. De klanten variëren van A-list merken, invloedrijke social media talenten tot aan toonaangevende TV zenders en streamers. Storytelling is waar ze goed in zijn, gecombineerd met gedegen data- analyse en marktonderzoek. Het doel van &.media group is om zoveel mogelijk mensen te inspireren, vermaken en aan het denken te zetten met pakkende content en unieke concepten. Daarbij zijn de ambities groot; binnen 5 jaar het grootste media en content label van Europa worden.


Unieke combinatie

&.media group is uniek in haar benadering dat marketing, talentmanagement en format development samenvoegt. Een combinatie die de laatste jaren steeds relevanter is geworden. "Het verbaast ons dat wij de eerste zijn die dit op deze manier doen", aldus van der Schaft.

De combinatie van de verschillende expertises en services maakt ons zo uniek. Hierdoor is &.media in staat een klant op verschillende vlakken te servicen, zoals bijvoorbeeld voor L’Oreal ACD. &.agency is het vaste bureau voor L’Oreal ACD voor alle influencer marketing, PR en events gerelateerde activiteiten. Daarnaast is ook een van de influencers binnen het &.talent netwerk een vaste ambassadeur.

Media

Marketing

Economisch