Riksja Travel kiest voor Yelflow

Riksja Travel kiest voor Yelflow

05-07-2022 (11:33) - Bureaus

Riksja Travel heeft de ontwikkeling van de digital marketing strategie voor een nieuw te lanceren reismerk ondergebracht bij Yelflow.
 
De samenwerking gaat direct van start. Yelflow zal de komende periode, samen met Riksja, de digitale marketing positionering en strategie ontwikkelen.
 

Riksja Travel & Yelflow

Riksja Travel is meer dan 20 jaar specialist op het gebied van individuele verre reizen. Zij bieden dit momenteel aan naar meer dan 50 bestemmingen. Volledig handpicked aanbod: kleinschalig en bij voorkeur ver van de massa. Verantwoord reizen zit in het DNA van Riksja Travel: er wordt veel met lokale ondernemers gewerkt en de CO2 impact van de reis wordt gecompenseerd.

Fenny, CEO en Co-owner Riksja Travel: "Met de lancering van het nieuwe merk willen we unieke reizen voor meer mensen op een duurzame manier toegankelijk maken. We kijken met veel vertrouwen uit naar de samenwerking met Yelflow. De kennis van digital marketing & e-commerce in combinatie met de ervaring in de reisbranche en het lanceren van een nieuw merk is voor ons de perfecte combinatie".

 


Media

Marketing

Economisch