Shortlist SAN New Kids on the Block bekend. Deze zes bureaus gaan presenteren!

Shortlist SAN New Kids on the Block bekend. Deze zes bureaus gaan presenteren!

27-03-2024 (09:30) - Bureaus

Tijdens een jurymiddag vol stevige discussies op het SAN-kantoor in Amsterdam, is op dinsdag 26 maart uit de longlist met 15 kandidaten de shortlist van 6 bureaus samengesteld die het met live presentaties op 25 april tegen elkaar zullen gaan opnemen. De shortlist van de zes genomineerde bureaus (in alfabetische volgorde):

Aigency Amsterdam
Arfected
Happiness Amsterdam
Prosper & Bloom
Roots Network
Tonny Media

Van shortlist naar finalist

De 6 kandidaten/bureaus van de Shortlist, presenteren zich op dinsdag 25 april voor de hoofdjury èn de SAN vakjury. Zij krijgen elk een coach toegewezen, die hen in de voorbereiding zullen begeleiden. De SAN vakjury bestaat uit juryleden van de Stichting Adverteerdersjury Nederland. Op 25 april ook wordt bekend gemaakt welke 3 bureaus doorgaan als finalist.

Hoofdjury

De Hoofdjury wordt voorgezeten door de onafhankelijke juryvoorzitter Lotte Willemsen, directeur Swocc. De Hoofdjury bestaat uit:

Hoofdjuryleden

• SAN bestuur: Martijn Swijghuizen Reigersberg (Universiteit van Utrecht) en Dave Frauenfelder (KPN)
• Vakmedia: Nicolette Hulsebos (Fonk magazine) en Peter van Woensel Kooij (MarketingTribune)
• Externe deskundigen: Bert Hagendoorn (Agency Engines) en Nathalie Peters (Morgenfrisk)
• Bureaus: Boris Nihom (Dentsu Creative Amsterdam) en Jeroen van Eck (Joe Public Take Away advertising) en Max van den Ingh (Unmuted, winnaar NKOTB 2022).

Bekendmaking winnaar

De winnaar van SAN New Kids on the Block 2023  wordt bekend gemaakt tijdens het SAN Accenten-feest dat dit jaar zal plaatsvinden op 30 mei aanstaande in Studio 21 in Hilversum.

       


 


Media

Marketing

Economisch