Tomorrowmen strategische partner van Brits Secret Sales

21-09-2021 (12:08) - Bureaus

De marketplace formule Secret Sales groeit explosief hard in het Verenigd Koninkrijk en wil nu ook Europa veroveren. Het Britse bedrijf kiest voor marketingbureau Tomorrowmen als partner in Nederland en België.
 
Met de belofte #wedofashiondifferently is Secret Sales hard op weg het snelst groeiende platform van het Verenigd Koninkrijk te worden. Achter het succes  - 4000% groei vorig jaar en een financiële injectie van €10 miljoen na een investeringsronde - schuilt een duurzame gedachte. Meer dan 700 merken en retailers verkopen hier hun overtollige voorraad tegen lagere prijzen, zonder dat het afbreuk doet aan de merkwaarde.
 
Zahid Chaudhri, Head of Digital Marketing van Secret Sales: "Op termijn willen wij het grootste Europese platform voor afgeprijsde beauty en mode zijn. Dit jaar lanceren wij onze formule daarom in zes nieuwe landen, met in ieder land een volledig lokale shopbeleving. Nog deze zomer gaat de Nederlandse versie van het platform live. In eerste instantie is zo’n 70% van het Britse aanbod beschikbaar, naar verwachting stijgt dit percentage snel. In Tomorrowmen zien wij de perfecte strategische partner om internationaal door te groeien."

Media

Marketing

Economisch