Vertienvoudigd Humanoids vindt onderdak in WTC Rotterdam

Vertienvoudigd Humanoids vindt onderdak in WTC Rotterdam

19-09-2022 (19:10) - Bureaus

Humanoids, gespecialiseerd in UX design en development en met vestigingen in Rotterdam en Amsterdam, viert het 5-jarig bestaan en verhuist naar hypermodern WTC Rotterdam. Het bedrijf behoort momenteel tot de top 10 snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Door de behoefte aan een nieuwe werkomgeving van het snelgroeiende aantal medewerkers vertrekt Humanoids van de oude locatie in het Groothandelsgebouw in Rotterdam naar een nieuw, hypermodern kantoor in het WTC Rotterdam aan Beursplein 37. Het kantoor in Amsterdam (Herengracht 577) blijft behouden. De verhuizing naar een grotere locatie is vooral in gang gezet door de groei die het bedrijf doormaakt. Afgelopen jaren vertienvoudigde Humanoids. 

Maarten Hoogvliet, één van de oprichters van Humanoids: “We maken toekomstgerichte en toekomstbestendige oplossingen. Dat doen we nu in het kloppende hart van de stad die inmiddels gezien wordt als dé moderne werkstad van Nederland."

Zijn medeoprichter Robbin Habermehl vult aan: “Bedrijven moeten blijven bouwen aan technologische oplossingen om hun toekomst veilig te stellen, maar ze missen de benodigde expertise. Wij kunnen die expertise leveren omdat we zelf mensen opleiden, en hebben daarbij diversiteit en inclusie hoog in het vaandel. Al vijf jaar. Dat mag gevierd worden!”
 


Media

Marketing

Economisch