Zorgverzekeraar ONVZ kiest voor mediabureau STROOM

Zorgverzekeraar ONVZ kiest voor mediabureau STROOM

12-06-2024 (15:53) - Bureaus

Na een uitvoerig en intensief pitchtraject kiest zorgverzekeraar ONVZ voor mediabureau STROOM. Het bureau wordt verantwoordelijk voor de mediastrategie, -planning en -inkoop. STROOM werd eerder verkozen als beste mediabureau door Fonk.

Nicolet Annema, Senior Campagne Marketeer bij ONVZ, geeft aan dat ONVZ met STROOM en goede partner heeft gevonden voor de volgende stap van hun merk. "De combinatie van professionaliteit, visie en menselijke klik maakt dat we met veel vertrouwen deze verbintenis aangaan. In nauwe samenwerking met reclamebureau Open Now zullen we binnen de driehoek het merk ONVZ verder brengen," aldus Annema.

Martijn Jaartsveld, Strategisch Directeur bij STROOM, benadrukt dat zij vanuit strategie op zoek gaan naar bijzondere merk- en media-inzichten die een campagne beter maken en een merk sterker. "We zoeken de juiste balans tussen branding en performance en tussen effectiviteit en efficiency. Zorgverzekeraar ONVZ is een geweldig merk dat wil doorgroeien in het premium segment. Daar gaan we vol mee aan de slag," legt Jaartsveld uit.


Media

Marketing

Economisch