Burger King onthult waarom voetballers hun mond bedekken

26-09-2023 (16:50) - Campagnes

We hebben allemaal voetballers met elkaar zien praten terwijl ze hun mond bedekten. Waarom blijven ze dat doen? Wat proberen ze te verbergen?

Welnu, BURGER KING heeft eindelijk hun geheim onthuld en besloten de sluier over dit beruchte gebaar op te lichten. Ontdek wat er werkelijk wordt gezegd via 4 films van Buzzman, vanaf 24 september uitgezonden op tv.

4 komedies

Na de wereld te hebben laten zien waarom het gebruik van VAR zwaar bekritiseerd werd tijdens voetbalwedstrijden, doet BURGER KING nu nieuwe onthullingen over verborgen gesprekken op het veld. Via een serie van 4 komedies laat BURGER KING spelers en stafleden zien die allemaal hun handen voor hun mond houden om te communiceren, zodat hun lippen niet kunnen worden gelezen. Maar wat kunnen ze tegen elkaar zeggen? Hebben ze het over een spelstrategie die het tij van het spel zou kunnen keren? Of over een betwist besluit? Of de volgende grote transfer bespreken? De campagne, bestaande uit vier films uit de jaren 20, is vanaf 24 september te zien op tv en Amazon Prime Video tijdens de Paris Saint Germain vs Marseille Classico en alle komende wedstrijden in de Ligue 1.