Fiverr lanceert B2B-campagne Team Up

Fiverr lanceert B2B-campagne Team Up

09-08-2022 (14:00) - Campagnes

Fiverr kondigt een nieuwe campagne aan: Team Up. Het freelance platform richt zich met de lancering hiervan voor eerst op middelgrote en grote bedrijven. Team Up viert de verhoogde productiviteit en groei van bedrijven die steevast en herhaaldelijk werken met freelancers.
 
Bijna driekwart van de managers wereldwijd is van mening dat het werken met freelancers van cruciaal belang is voor het succes van een organisatie, blijkt uit recent onderzoek van Deloitte en MIT Sloane Business Management. Bovendien beschouwt 93 procent van de managers een deel van hun "externe werknemers" als vast onderdeel van hun personeelsbestand. Desondanks denkt slechts dertig procent dat hun organisatie voldoende voorbereid is om een personeelsbestand te beheren met meer freelancers.
 

Innovatieve manieren om freelancers verder te integreren

"Freelancers zijn altijd al flexibel geweest, waarmee ze de ideale oplossing zijn voor bedrijven die worstelen met een steeds veranderend personeelsbestand," zegt Gali Arnon, CMO bij Fiverr. "Fiverr koppelt freelance talent al langer aan organisaties. Met deze nieuwe campagne laten we nieuwe, innovatieve manieren zien om dat talent verder te integreren in bestaande teams. Het is daarbij ons doel om ook grotere bedrijven te laten werken met onze Talent Cloud-oplossing waarmee bedrijven on-demand beschikking hebben over toptalent.”
 
Naast de 60 seconden durende hero-advertentie, zal de spot ook worden hergebruikt voor prestatie- en acquisitiecampagnes, evenals andere korte video's waarin het brede scala aan geschoold talent dat op Fiverr te vinden is, onder de aandacht wordt gebracht. De campagne wordt ook gelokaliseerd voor het Verenigd Koninkrijk, Australië, Duitsland, Frankrijk en Spanje.
 

Over Fiverr

De missie van Fiverr is om de manier waarop de wereld samenwerkt te veranderen. Wij bestaan om de toegang tot talent eenvoudiger te maken zodat iedereen zijn bedrijf, merk of dromen kan verwezenlijken. Van kleine bedrijven tot Fortune 500, in het afgelopen jaar werkten wereldwijd meer dan vier miljoen klanten met freelance talent op Fiverr. Met Fiverr's Talent Cloud kunnen bedrijven hun teams eenvoudig uitbreiden met een pool van getalenteerde professionals uit meer dan 160 landen in meer dan 550 categorieën, variërend van programmeren tot 3D-ontwerp, digitale marketing tot content creatie en van videoanimatie tot architectuur.

Onder Fiverr vallen bedrijven als ClearVoice, CreativeLive, Working not Working, SLT Consulting en Stoke Talent. Maak deel uit van het werken van de toekomst en sluit je aan via fiverr.com of volg Fiverr op Twitter, Instagram, en Facebook.