Marktplaats lanceert multimediale campagne Kopersbescherming

23-05-2022 (10:39) - Campagnes

Sinds 23 mei is Kopersbescherming voor alle Marktplaatsgebruikers beschikbaar. In haar nieuwe campagne laat Marktplaats Nederland kennismaken met de nieuwe dienst waarmee zij gebruikers een optie biedt om met nog meer zekerheid te kopen en verkopen.
 
De nieuwe service beschermt kopers wanneer het product niet of beschadigd aankomt of wanneer de inhoud van het pakket anders is dan afgesproken met de verkoper. Dankzij Kopersbescherming staat het geld van de koper veilig tot de aankoop is ontvangen en goedgekeurd. Het geruste gevoel dat de service biedt staat centraal in een multi-channelcampagne die vandaag van start gaat.

In tegenstelling tot bestaande vergelijkbare diensten, is Marktplaats Kopersbescherming een optionele dienst die verkopers en kopers op het platform naar eigen keuze aanbieden en afnemen. De koper betaalt hiervoor 5% van de overeengekomen aankoopprijs, voor de verkoper zijn er geen kosten aan verbonden.

Gregory Kukolj, CMO van Marktplaats: “We willen graag dat onze gebruikers zo makkelijk en prettig mogelijk kunnen handelen via ons platform, maar ook op een zorgeloze en veilige manier. Omdat we weten dat niet iedereen het prettig vindt om een product vooruit te betalen dat ze nog hebben gezien of ontvangen, hebben we Kopersbescherming geïntroduceerd. In deze campagne laten we zien hoe deze nieuwe service het handelen op Marktplaats eenvoudiger en zorgelozer maakt. Daardoor genieten gebruikers nog meer van hun aan- of verkoop.”