NS inspireert met reizigersverhalen: samenwerking met Kumpany en Yune

NS inspireert met reizigersverhalen: samenwerking met Kumpany en Yune

11-10-2024 (16:04) - Campagnes

Op 11 en 12 oktober laat NS op het Eendrachtsplein in Rotterdam zien hoe het mensen niet alleen fysiek, maar ook persoonlijk vooruithelpt. In een nagebouwde treincoupé, ontwikkeld door merkactivatiebureau Kumpany, beleven bezoekers de verhalen van drie bijzondere reizigers. 

Een van de verhalen is van de 18-jarige India Sardjoe, een breakdancer uit Den Haag. Dankzij haar treinreizen door heel Nederland kon ze haar passie voor dans volgen en zich verder ontwikkelen binnen de hiphop-scene. Woordkunstenaar Justin Samgar brengt deze verhalen live tot leven in de nagebouwde coupé. Hij zegt hierover: “Een persoonlijk verhaal creëert meer begrip en maakt de wereld groter of dieper. Je herkent jezelf in een onbekende. Dat is voor mij vooruitgang.”

Kumpany heeft, in nauwe samenwerking met NS, gezorgd voor een impactvolle activatie die de beleving van reizigers op een tastbare manier tot leven brengt. Tegelijkertijd is social bureau Yune verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de digitale storytelling en de verspreiding van deze inspirerende verhalen via diverse onlinekanalen.

Met deze activatie wil NS Nederland inspireren om de trein niet alleen te zien als vervoersmiddel, maar ook als een middel om persoonlijke vooruitgang te boeken.