Snelle verrast busreizigers in Leiden met live halteconcert

Snelle verrast busreizigers in Leiden met live halteconcert

12-05-2022 (16:27) - Campagnes

Popartiest Snelle, bekend van zijn hits 'Reünie' en 'Blijven Slapen', verraste vandaag busreizigers in Leiden met een mini-concert. De artiest die voor shows, studiosessies en afspraken veel onderweg is, liet tijdens dit ludieke optreden voor het eerst het nummer 'Geen plek als onderweg' horen. Hiermee brengt Snelle, in samenwerking met reisapp glimble, een ode aan het reizen en onderweg zijn.
 
Vanaf station Leiden Centraal werden passagiers en fans met een 'Snelle Dienst' naar een speciale halte gebracht, omgetoverd tot podium. Hier werden zij verrast met een mini-concert waar de artiest een akoestische en intieme set speelde van 10 minuten.
 
In de campagne 'Geen plek als onderweg' volg je Snelle zijn reis door stad en land. De campagne wordt uitgerold als online video, digital out of home en op social media. Speciaal voor de samenwerking met glimble schreef Snelle het nummer 'Geen plek als onderweg', die ook in de video te horen is.
 

Geen plek als onderweg

Snelle over 'Geen plek als onderweg': "Ik ben altijd onderweg naar shows, naar de studio, naar interviews, ga zo maar door. Ik ging vroeger altijd met de trein naar mijn bijbaantje en ook in het begin van mijn carrière hebben we met de crew veel gereisd met het openbaar vervoer naar optredens. Achteraf gezien was dit echt een van de leukste periodes tot nu toe, omdat we hier veel inspiratie uit haalden. Daarom heb ik voor de lyrics mijn herinneringen verzameld en deze song ontwikkeld die iedereen kan luisteren onderweg".

Anne Hettinga, CEO van Arriva Nederland, over de nieuwe glimble reisapp: "Wij combineren met glimble de moderne digitale wereld met fijn bewegen in een fysieke wereld. Reizen is een ervaring op zich. Ik ben trots dat we nu samen met Snelle onderweg zijn om bestemmingen en mensen met elkaar te verbinden. Een schitterende samenwerking!"
 
De campagne 'Geen plek als onderweg' loopt tot eind juni en vormt de aftrap voor een langdurige samenwerking van 15 maanden tussen Snelle en glimble.
 

Credits

Glimble (Arriva): Martijn van de Weijer, Hans Lingeman, Stijn van Poppel, Naomi van der Reep
Concept en creatie: Crocodile Agency & Fama Volat
Media: Fama Volat
Regisseur: Bram Janssen
Camera: Bram Janssen & Benjamin Kamps
Edit: Bram Janssen
Graphics: Thijs Bul
Colorist: Koert van der Ploeg
Fotografie: Jasper Suyk
Productie: Chev Productions
Audio: Snelle (Lars Bos), Okke Punt, Wessel van Deursen & Pjotr Golsteyn
PR: Ovide Agency