Wie wint het RA*W Golden Ticket naar Cannes?

29-04-2024 (10:53) - Cannes

Ben je 30 of jonger en barst je van de creativiteit, maar heb je geen baas die in je kan investeren? Grijp dan nu je kans met het RA*W Golden Ticket voor de Cannes Lions Summer Course 2024.

Dit unieke ticket geeft talenten die in between jobs zitten of die eigen baas zijn, de mogelijkheid om te leren van de top in de creatieve industrie tijdens het Cannes Lions International Festival of Creativity.

RA*W CANNES SUMMER COURSE

We Are RA*W gelooft dat divers, jong talent de toekomst is van onze creatieve industrie en vormt de brug tussen talenten en de creatieve industrie, ook in Cannes.

"Met de RA*W Summer Course bieden we een kans voor jong talent om naar het ‘normaal zo onbereikbare Cannes’ te gaan. Maar dan moet er wel iemand zijn die €3.991,- in je kan en wil investeren. Daarom gaan we dit jaar een stapje verder en hebben we in samenwerking met het Cannes Lions festival, het RA*W Golden Ticket in het leven geroepen” zegt Lucas van Gog van RA*W.

De inschrijvingen voor de RA*W Cannes Summer Course 2024 gaan hard. Bureaus en bedrijven uit de creatieve sector hebben nog tot 1 mei de tijd om hun jonge talenten aan te melden voor dit 6-daagse educatieve programma tijdens het Cannes Lions International Festival of Creativity. Maar er is een heel speciaal plekje vrij gehouden om nog veel meer jonge talenten de kans te geven om mee te gaan.

Wie komt er in aanmerking?

Jonge professionals met 1 tot 5 jaar ervaring in de creatieve industrie, niet ouder dan 30 jaar (geboren na 21 juni 1993), die een brandend verlangen hebben om naar Cannes te gaan, maar heb je geen baas die je kon overtuigen om in je te investeren? Heb je bijvoorbeeld geen baas omdat je in between jobs zit? Of ben je freelancer en dus je eigen baas? Dan is deze kans voor jou.

Zo doe je mee

Overtuig het team van RA*W waarom jij het Golden Ticket verdient. De manier waarop je dit doet, is aan jou, maar laat vooral je creativiteit de vrije loop, is de boodschap van de initiatiefnemers.

Deadline

Stuur je motivatie en CV vóór maandag 6 mei 23:59 naar hi@we-are-raw.com met als onderwerp: THIS IS GOLDEN.