House of Covebo lanceert platform voor zzp’en in bouw en techniek

29-08-2023 (11:56) - Design

Arbeidsbemiddelaar House of Covebo lanceert Aanpakkers.nl. Het eerste online platform dat zzp’ers in de bouw en techniek alle hulp biedt die ze verdienen.

Met een nieuw merk - ontwikkeld door Prosper & Bloom - en nieuwe digitale dienstverlening - ontwikkeld door Freshheads - is Aanpakkers klaar om Nederland te laten zien hoe zzp’en óók kan.

Aanpakkers is een initiatief van Covebo, Effect, MAATT en VNOM, vier gevestigde namen in zzp-bemiddeling in bouw en techniek. Dave Smulders, Directeur Bouw & Techniek bij moederbedrijf House of Covebo: “De manier waarop mensen willen werken verandert. Natuurlijk biedt zzp’en minder zekerheid dan een dienstverband - maar ook meer vrijheid. Wij geloven dat je die nieuwe werkelijkheid zo goed mogelijk moet inrichten, zodat hij eerlijk is voor iedereen. Het is onze ambitie om een begrip te worden voor zzp’en in de bouw en techniek. Dat bereiken we met een sterk merk en een optimale gebruikerservaring. Daarom hebben we voor beide disciplines een topspecialist aangehaakt.”

Een optimistisch merk

House of Covebo en haar labels besloten Aanpakkers nadrukkelijk als merk te lanceren. Met Prosper & Bloom ontwikkelde het team de positionering en brand identity. Maaike Schutten, Strategy Director bij Prosper & Bloom: “We zetten Aanpakkers neer als gidsende rebel die zzp’ers én opdrachtgevers meeneemt naar die nieuwe toekomst. Daar hoort een optimistisch en innovatief merk bij waar je bij wil horen. Zo ben je zelfstandig, zonder dat je er alleen voor staat. Samen met Freshheads brachten we dit merk digitaal tot leven.”

Persoonlijke aandacht, maar dan digitaal

Het digitale platform werd ontwikkeld door digital innovation agency Freshheads. Roel Tuerlings, digitaal strateeg bij Freshheads: “De persoonlijke aandacht en begeleiding die kandidaten krijgen als ze een vestiging van House of Covebo bezoeken, hebben we compleet doorgetrokken in de digitale omgeving van Aanpakkers.nl. Alles is erop gericht dat zzp’ers eenvoudig een klus vinden waar zij blij van worden. En doordat alle zzp-vacatures van de labels van House of Covebo nu zijn gebundeld op één plek, is er volop keuze.”