Urban Arrow lanceert nieuw design van iconische bakfiets

Urban Arrow lanceert nieuw design van iconische bakfiets

23-07-2024 (16:46) - Design

Urban Arrow lanceert een gloednieuw model van de bekende Family-bakfiets: de FamilyNext. Deze opvolger heeft een vernieuwd uiterlijk, en is voorzien van functionele en technologisches upgrades en verkrijgbaar via lokale dealers. 

Voor het eerst sinds de introductie van de Urban Arrow Family in 2011, brengt het merk een nieuw design uit. Het nieuwe dynamische ontwerp geeft de fiets een elegante uitstraling, terwijl de veiligheid van de fieters en de kinderen voorop staat. Bovendien worden de bestaande functies van het eerdere Family-model naar een nog hoger niveau getild.

Upgrades

Dankzij de geïntegreerde verende voorvork is de rij-ervaring nog soepeler. Daarnaast zorgt het nieuwe zadel voor nog meer zitcomfort tijdens het fietsen en is het in- en uitstappen voor kinderen eenvoudiger gemaakt met een andere positie van het instapje. Het nieuwe gordelsluitsysteem is voor volwassenen gemakkelijk met één hand te openen. Tot slot heeft de FamilyNext een ruimere bak dan zijn voorganger, waardoor er meer plaats is voor extra bagage.

Veiligheid

Het nieuwe ontwerp van de bak en het frame van de Urban Arrow FamilyNext draagt bij aan de gebruiksduurzaamheid en verhoogt de veiligheid tijdens de rit. Reflectoren zijn geïntegreerd in de voorkant van de bak, wat zorgt voor meer zichtbaarheid in het verkeer. Extra verlichting is optioneel mogelijk met de geïntegreerde LED-verlichting in het frame. Kinderen en kostbare lading profiteren van extra veiligheid en stabiliteit dankzij de verhoogde rugleuningen en verbeterde zitjes.

De Urban Arrow FamilyNext is nu beschikbaar voor het Cargo Line model, in de kleuren zwart en groen, en komt met een breed aanbod van optionele accessoires voor onderweg. Vind een lokale dealer via hun website.